ΑΛΑΤΙ ΙΜΑΛΑΙΩΝ ΨΙΛΟ 500gr

1,25

SKU: spic001 Κατηγορία: Tags: ,

Περιγραφή

Ένα από τα υψηλότερης ποιότητας και πιο αγνά αλάτια θεωρείται το αλάτι Ιμαλαΐων το οποίο και συνιστάται από την Αγιουρβεδική Ιατρική ως εκείνο με τις καλύτερες βιοχημικές και βιοενεργητικές ιδιότητες. Το αλάτι αυτό λίγο αυθαίρετα ονομάζεται “Ιμαλαΐων” μια και στην πραγματικότητα το 99,9% όλων των αλατιών με τίτλο Ιμαλαΐων προέρχονται από το Salt Range στο βόρειο Πακιστάν όπου η οροσειρά Ίντους μπορεί να θεωρηθεί σαν πρόποδες των Ιμαλαΐων.

Σημαντικό στην επιλογή του άλατος είναι να μην έχει υποστεί επεξεργασία με μη-παραδοσιακούς τρόπους και να πληροί  τους κανόνες του κώδικα τροφίμων.  Για να κρατήσει τις ιδιότητές του πλήρως, πρέπει να δουλεύεται δια χειρός και μόνο με παραδοσιακούς μηχανικούς τρόπους, να πλένεται σε άλμη και να στεγνώνεται στον ήλιο.

Η πλούσια περιεκτικότητα σε μεταλλικά στοιχεία του αλατιού Ιμαλαΐων μπορεί να βοηθήσει το σώμα σας να αποτοξινωθεί. Το αλάτι Ιμαλαΐων περιέχει περισσότερα από 80 μέταλλα και στοιχεία, όπως κάλιο, σίδηρο και ασβέστιο. Όλα αυτά τα μέταλλα βοηθούν τη φυσική διαδικασία αποτοξίνωσης του σώματός μας και προάγουν την απομάκρυνση των βακτηρίων. Αλάτι Ιμαλαίων ροζ χονδρό πλούσιο σε θειάφι από ηφαιστιογενείς κορυφές των Ιμαλαίων ιδανικό και για την τριχόπτωση!

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,500 kg
Χώρα Προέλευσης

Πακισταν