Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Δημιουργία Λογαριασμού
Εγγραφή
Έχετε λογαριασμό? Σύνδεση
Η συνταγή σοκολάτας γάλακτος από ελληνικά χέρια βασίζεται στην αυθεντική σοκολάτα γάλακτος Callebaut®.
Ξεχωρίζει με το βαθύ, ζεστό χρώμα της και τις ξεχωριστές καβουρδισμένες γεύσεις κακάο.
Η ποιότητα της σοκολάτας ΟΛΑ ΒΙΟ εκτιμάται ευρέως λόγω της γενναιόδωρης γεύσης της και της μεγάλης φήμης της πρώτης ύλης που χρησιμοποιούμε.
Μπορεί να συνδυαστεί με μια μεγάλη ποικιλία από ισχυρές φρουτώδεις, πικάντικες, γαλακτοκομικές ή λικέρ γεύσεις.
Ο πυρήνας της σοκολάτας είναι το μείγμα κακάου Wieze: ένα καλά διατηρημένο μυστικό μείγμα κυρίως κακάο υψηλής ποιότητας στη Δυτική Αφρική.
Κατασκευασμένη από τους καλύτερους, βιώσιμους κόκκους κακάο της Δυτικής Αφρικής, η Finest Belgian Chocolate της Callebaut είναι εδώ για εσάς. Να σας εκπλήξει με την υπέροχη γεύση της και να σας προκαλέσει με τα υπέροχα αρώματα της.
Ίσως γι ‘αυτό οι σοκολάτες ΟΛΑ ΒΙΟ ήρθαν για να μείνουν και να αποτελέσουν την καλύτερη ελληνική βιολογική σοκολάτα.
Βάρος | 0,120 kg |
---|---|
Χώρα Προέλευσης | Ελλάδα |
Συστατικά | ακατέργαστη ζάχαρη*, κακαόμαζα*, βούτυρο κακάο*, πλήρες γάλα σε σκόνη*, φουντούκια 18%, αρωματική ύλη: βανίλια*, Στερεό κακάο:40%, γάλα 18% |
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. | Ενέργεια: 2461kj/ 592kcal – Λίπη: 47g εκ των οποίων κορεσμένα: 24g – Υδατάνθρακες: 30g εκ των οποίων σάκχαρα: 23g – Φ.Ίνες: 11g – Πρωτεϊνες: 8,4g – Αλάτι: 0,1g |