Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Δημιουργία Λογαριασμού
Εγγραφή
Έχετε λογαριασμό? Σύνδεση
Κέτσαπ με απαλή γεύση. Απαραίτητο συνοδευτικό για κρεατικά.
ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑ
Η οικογενειακή επιχείρηση του Αναστάσιου Τσεντεμίδη ξεκινάει την λειτουργία της το 1987. Τα πρώτα χειροποίητα προϊόντα,
Βάζο σάλτσα ντομάτα, κομπόστα ροδάκινο και σάλτσα ντομάτας, κυκλοφορούν στα τοπικά καταστήματα, περιζήτητα για την ποιότητά τους.
Δειλά, δειλά, επεκτείνται η οικοτεχνία, δραστηριοποιείται με περισσότερα προϊόντα, αυξάνοντας τα είδη σε 18.
Τα προϊόντα μας, φτιάχνονται, κατά βάση, με υλικά τοπικής και ελεγχόμενης παραγωγής.
Μέρος των προϊόντων, καλιεργείται απο την οικογένεια Τσεντεμίδη, σε κτήματα στο Ριζοχώρι Αριδαίας.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνετε στις μοναδικές τοπικές ποικιλίες, όπως η κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης (με καταγωγή απο την περιοχή μας) και οι καυτερές πιπεριές Μπαχόβου.
Βάρος | 0,520 kg |
---|---|
Χώρα Προέλευσης | Ελλάδα |
Συστατικά | Νερό, συμπυκνωμένος ντοματοπολτός (26%), γλυκόζη, ξύδι, τροποποιημένο άμυλο, μέσο όξυνσης: κιτρικό οξυ, σταθεροποιητής: κόμμι γκουάρ, αλάτι, καρυκεύματα |
Συντήρηση | Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο |