Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Δημιουργία Λογαριασμού
Εγγραφή
Έχετε λογαριασμό? Σύνδεση
Αν και φυτικής προέλευσης, η σόγια μπορεί να συναγωνισθεί εφάμιλλα τις ζωικές τροφές, όσον αφορά την υψηλή βιολογικής αξίας πρωτεΐνη τους. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί γύρω από τη σόγια, μιας και φαίνεται πως η κατανάλωσή της σχετίζεται με διάφορες θετικές επιδράσεις στην ανθρώπινη υγεία. Έρευνες που είδαν το φως της δημοσιότητας πρόσφατα, δείχνουν πως, μεταξύ άλλων, η κατανάλωση σόγιας μειώνει τα επίπεδα χοληστερίνης στο αίμα και την απέκκριση ουρίας & κρεατινίνης σε μη ινσουλινο-εξαρτώμενους διαβητικούς.
Είναι 100% φυτικό Χωρίς: γλουτένη, λακτόζη, χοληστερόλη και πρόσθετη ζάχαρη.
Από την φύση του χωρίς πρωτεΐνη γάλακτος περιέχει ανεκτή – εύπεπτη, υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη λαχανικών με όλα τα απαραίτητα αμινοξέα.
Βάρος | 1,100 kg |
---|---|
Χώρα Προέλευσης | Ισπανία |
Συστατικά | νερό, φασόλια σόγιας* 7.2% (*=Προϊόν βιολογικής γεωργίας) |
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. | Ενέργεια: 188kj/ 45kcal – Λίπη: 2,9g εκ των οποίων κορεσμένα: 0,5g – Υδατάνθρακες: 0,9g εκ των οποίων σάκχαρα: 0,8g – Πρωτεΐνες: 3,6g – Αλάτι: 0,1g |