Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Δημιουργία Λογαριασμού
Εγγραφή
Έχετε λογαριασμό? Σύνδεση
Ρυζάλευρο (επίσης σκόνη ρυζιού) είναι μια μορφή άλευρου που οφείλεται στην άλεση ρυζιού. Είναι διαφορετική από το άμυλο ρυζιού, το οποίο συνήθως παράγεται με τη βύθιση του ρυζιού στην αλισίβα. Ρυζάλευρο μπορεί να γίνει είτε από το άσπρο ρύζι ή καστανό ρύζι. Για να γίνει το αλεύρι, απομακρύνεται ο φλοιός του ρυζιού paddy και κατόπιν αλέθεται σε αλεύρι. Το αλεύρι ρυζιού είναι ένα ιδιαίτερα καλό υποκατάστατο για το αλεύρι σίτου, το οποία προκαλεί ερεθισμό στο πεπτικό σύστημα από εκείνους που έχουν δυσανεξία γλουτένης.
Βάρος | 0,5 kg |
---|---|
Χώρα Προέλευσης | Ελλάδα |
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. | Ενέργεια: 1490kj/352kcal – Λίπη:0,52g εκ των οποίων κορεσμένα:0,14 gr – Υδατάνθρακες: 76,35g εκ των οποίων σάκχαρα: 0 g – Φ.Ίνες: 2,80g – Πρωτεΐνες: 6,50g – Αλάτι: 0g |