ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλα τα προϊόντα που διακινούνται από το δίκτυο μας πληρούν αυστηρές προδιαγραφές ποιοτικού ελέγχου. Εάν ωστόσο μείνατε δυσαρεστημένοι από κάποιο προϊόν, επικοινωνήστε άμεσα με το κατάστημά μας στο 241 401 4067 για να σας ενημερώσουμε για τις δυνατότητες επιστροφής του.

– Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ζητήσει την επιστροφή των προϊόντων προς το Παντοπωλείο Φραγκόκοτα στην περίπτωση που του έχουν παραδοθεί εκ παραδρομής είδη τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονταν στην παραγγελία του.
Η επιστροφή των προϊόντων θα γίνεται με δικά μας έξοδα αποστολής

– Ο πελάτης έχει δικαίωμα να ζητήσει την επιστροφή ή την αντικατάσταση προϊόντος σε περίπτωση που αυτό ήταν αλλοιωμένο ή ελαττωματικό κατά την παράδοσή του. Η ενημέρωση του πελάτη προς την εταιρία πρέπει να γίνει κατά την ημέρα της παραλαβής, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών του ηλεκτρονικού καταστήματος μας και η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνει εντός δύο ημερών από αυτήν.
Η επιστροφή των προϊόντων θα γίνεται με δικά μας έξοδα αποστολής

– Ο πελάτης έχει το δικαίωμα αναιτιολόγητης επιστροφής των εμπορευμάτων εντός 14 ημερών, εφόσον αυτά βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση με πλήρη και άθικτη συσκευασία και όλα τα παρελκόμενα του προϊόντος. Εξαιρούνται τρόφιμα, ποτά και προϊόντα που προορίζονται για άμεση κατανάλωση.
Η επιστροφή των προϊόντων σε αυτήν την περίπτωση επιβαρύνει τον πελάτη και υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν είναι στην κατάσταση που παρελήφθη, με άθικτη τη συσκευασία του και με τις ετικέτες της αρχικής του συσκευασίας, όπου αυτές υπήρχαν.